Barnevognerace til elevatoren…

Det er en hel ny verden som åbner sig når man er på barsel. En sommertiden underlig verden. Livet har i hvert fald en helt anden fokus end tidligere. Tiden går med at amme og pusle og sove og amme og amme og amme….og være fast ind i sin lille osteklokke hvor det er surealistiskt at tænke på at livet går videre derude og folk går på arbejdet og har stadigvæk det liv som det havde inden den lille kom til verden.

I denne uge har jeg og den lille bandit været et par gang ind i byen (KBH) og det betyder at vi går på barnevognrace. Moren nyder at kunne gå 10 gang hurtigere end når hun var gravid og derfor kan hun pludseligt skynde sig. Det som stopper det hele, er så elevatoren! Når man skal med tog og metro med barnevogn er man nød til at bruge elevatoren… Og det er blevet til en stor kæmpe kamp. Der er nemlig et par ting som kan gøre det helt umuligt at skynde sig til toget som er ved at komme til stationen.
1. Når man er lige ved at komme til elevatoren ser man en anden mor på barsel med matchende barnevogn som også skynder sig til elevatoren. Og kigger på din vogn og vi tænker begge to : det er ikke plads til begge vogne, nu er det spørgsmål hvem kommer først til elevatoren!
2. Alle de mennesker som tager elevatoren op fra Metroen, men kan godt bruge rulletrapperne. De fylder det hele så man kan ikke få plads til barnevognen. Så er det på tid at være lige så ærlig som en far med sin 2 år gammel datter var den anden dag, hvor han kiggede på den propfulde elevator og spurgte om der ikke var nogen som kunne tage trapperne så der var plads til hans vogn. Folk gik faktist ud! 🙂
3. Det værste : elevatoren er ud af drift… !! Der er det jo meget svært at være en mor på barsel og ikke have nogen til at hjælpe sig. Heldigvis ikke været udsat for det endnu når jeg er alene.

Barnevogneracen fortsætter, men hvis det betyder at jeg løber lidt hurtigere med den er det bare godt, så kommer jeg måske i form igen på et eller andet tidspunkt..! 🙂

Advertisements

One thought on “Barnevognerace til elevatoren…

  1. Híhí já ég man eftir þessu þegar ég var au-pair. Eiginlega flýgur tíminn í svo margt svona umstang eins og að mæta extra-snemma á járnbrautarstöðina til að komast örugglega á brautarpallinn og um borð áður en lestin fer… þá er bara að hafa með sér skemmtilegt lesefni og mæta of snemma eða fylgjast með mannlífinu í kring.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s